má to takhle každej?
vracím se domů
a už ve dveřích
mě vítá moje společnost
tvojí absence
zavřu za sebou
zamknu na dva západy
svléknu se
lehnu si
jsem zapomenutej
a na život už si jenom
matně pamatuju
miluju něco
co jsem nikdy neměl
a ty mi při tom
vůbec
nechybíš.
Přečteno 331x
Tipy 13
Poslední tipující: kudlankaW, Lighter, Jan Kacíř, Marten, Sonador, Iva Husárková, mkinka, maliska
Komentáře (4)
Komentujících (4)