Anotace: Nevěř Faunum...ale někdy přesto...je fajn se s nimi toulat temným lesem...
A co z toho má Faun?
01.12.2021 11:56:57 | Aminta
To co anděl strážný ...
To co motýl na dlani ...
To co vánek ve vlasech ...
To co stín duhy ...
JE VŽDY AŽ TEN DRUHÝ
JE VŽDY TEN CO PŘICHÁZÍ
JE VŽDY NA HRANICÍCH POTÉ ZATRACEN
JE JEN TEN CO ...
POMOHL ...
PŘILETĚL ...
POHLADIL ...
POLÍBIL ...
A STAL SE POUZE STÍNEM DUHY ?
01.12.2021 14:51:32 | Fialový metal
Zajímavé, Faun je tedy tady metaforou pro nějakou známost asi, což je dost pomíjivé, ale good luck .)
01.12.2021 09:22:33 | Constantine