Malý dům, co jem kreslil,
srub a nebo byt.
Být touze dovolit
snít si a žít.
Jiná postel
jiné noci, sny
Jiné jídlo
jiné chvilky za okny.
V mysli
obrazů jsou stovky.
Položit jednu do dek
či svalit do pohovky.
Tisknout
dát průchod vášni.
Rozsvítit,
neříkat: "zhasni".
Žit
pochopit
S jednou
co umí žít.
To touha blázna
co něco tam ztratil.
U těla jejího
směr našel a ožil.
~☆~
hele, ale když neřekneš "zhasni", tak pak nemůžeš říct "rožni";) a to je si myslim škoda ne?:)*
...pěkná je...
04.12.2021 19:02:07 | Sonador
..."mám malý stan, mě na nohy táhne"...která mě zahřeje?...;-)
https://www.youtube.com/watch?v=G7ymE5l7wHk&ab_channel=Pepan
01.12.2021 17:08:08 | Marten
Tak možná jen zem
na taplotu svou.
Slehne jeden
místo dvou.
Les a ticho
chvíli klid
Zastavit se
chvilku radost mít.
01.12.2021 22:36:10 | Protos1182