Anotace: ....
Sen v pustinách se ztrácí,
ozvěny se tiše vrací...
Kdekdo hledá vlastní stín,
z mlčení jen zůstal ,zůstal Splín.
Tiše se zvedl vítr přání,
dálky jsou v bloudění.
O myšlenku nikdo nezakopne,
to jen sen,sen v nás Stárne.
Bojím se a přesto věřím,
věřím snům i znamením.
Je tolik zbytečnosti v žití,
romantici se vždy chytí.
Až vykřiknou tu větu,
co jako snílek sotva spletu.
Krajinu a lidí co nechápou,
a jde to,jde to z Dobou.