Nitro, podivný čas
cit, tam uvnitř nás
Co mám, boj můj
o co stojím, stůj.
Dne, zastav kroky
pročistí se vnitřní stoky.
Cit, voda, dech
Vůně halí vody břeh.
Krásnou a milou
vlny barvu nesou.
Odlesky slunce milují
~☆~
Milé zpomalení...:)
05.12.2021 09:06:53 | Dreamy
No vida. Rozkvetená*
05.12.2021 00:10:01 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?