Vzhlížím k tobě
Proč ta brutalita?
Klaním se
Klaním se nebesům
A tobě?
Tvá modla stojí v koutě
Je mokrá
Topí se v zlobě
Slyšís? Zvou tě!
Malý pramínek lásky
Strhni je
Strhni všem ty pásky!
Strhni ji i modle
Je to podél
Je to podle
Podle čeho?
Nic není skvělé
Podle tebe!