osud nás svál dohromady
a je mi s vámi tady dobře
znovu pod jednou střechou
na chvíli vyměnili jsme si role
vaříte mi čaj hýčkáte mě
které z žen se poštěstí
mít kolem sebe hned dva zralé muže
vše je tak dávno
kdy do bačkůrek
vkládala jsem malé nožky
kdy báli jste se prvně
na sníh postavit
nevěřícně před sebe jste hleděli
ta jiskra v oku vám již zůstala
to dětské divení
kdy děje se vše poprvé
znovu se snáší do ulic
bělostné pápěří
dva páry střevíců
dva páry stop
stáčí se k našemu vchodu
ať tomu tak ještě dlouho zůstane
ráda se z okna vykloním
a zeptám se ač dobře vím
pro koho ... a komu...
( bzučákem radostně zabzučím )
Tak to má báseňka dobré, že nemá doma na "privátě" věčné mamánky. Tak to se jí to recituje :-)
07.12.2021 20:45:00 | šerý
Povedená opravdu .)
07.12.2021 10:15:19 | Constantine