Něčí úsměv
kouzelnou moc má.
Změní víc
než mnohý darem dá.
I v nouzi
úsměv vykouzlí
Když
pouští svět se stává.
Pak
kvítek malý vyraší.
A
zelená je tráva.
Je
úsměv její krásný
Tvůj
Tvé oči, ústa, rty.
~☆~
Jsem blázen třeba
jedno vím.
O polibku prostě
stále pořád sním
Ano chutný polibek / to od rtů dobrý počinek.
No pravda. Úsměv, jak lahodné ovoce na koláči. Komu nechutná / zůstanou jen oči k pláči.
Pěkně se usmíváš, PROTOSI*
07.12.2021 21:05:16 | šerý
Ja, spíš bych si to přál vidat každý den. Zhmotnit vedle sebe oživlý ten sen...
07.12.2021 21:17:51 | Protos1182
Teď jsem dospal ...
Polibky půlnoční jízdy ...
A chystám se pokračovat
ad.d.dd.d
07.12.2021 12:12:57 | Fialový metal