Noc,
která ke mně chodí po špičkách je tak trochu vtíravá.
Já se odkopávám a prokopávám tou tmou.
Noc,
její šlépěje do sněhu se propíjí a chladí na srdci.
Já se prokousávám šmouhou.
Nejsem na ní moc zvědavá a když mi zimou vlasy pročesává
Jsem ospalá.
Noc,
ještě tahá za nos toho kdo spí, když odchází na světlo hází špínu.
Když chce umí být přítulná a svědomí mi načechrá.
..
.
Vzpomínám na tvé těžké a propocené peřiny, když se nepoznávám.