Anotace: Denní vinárna Corso nebo Korso nebo Korzo. Corzo určitě ne.
Sbírka: Vzdoromládí
Opět týmiž dlaněmi
bubnuji do téhož stolu.
Stejnými lokty se opírám.
Ze stropu visí kus niti
k níž skáču a navazuji
provázek myšlenek a slov.
Stejná dlažba šlape mi na podešve
docela jiných bot.
Slunečnice zestárly.
Servírka má mnohem delší vlasy.
Po dalším roce zůstávám nepoznán.
14.10.1986