Nie každý je hoden tomu, aby sme mu otvorili srdce... zistíme to väčšinou až po tom, ako mu dovolíme doň vojsť a zraní nás... preto je to risk ale stojí za to lebo keď to vyjde, je to niečo prekrásne. Nezatvorte svoje srdce pred každým lebo rovnako ako si to niektorí nezaslúžia, niektorým sa v ňom podarí vyrásť :)
17.12.2021 22:51:19 | Dávid
Barva vlasů Šmoulí - Jednou pravdu poví .)
12.12.2021 20:22:05 | Constantine