Krabička malinká
Přívěsek ukrývá
A zlato růžové
Uvnitř i přebývá.
To jaký bude,
kdopak o ví?
A kdo to uhodne?
Ví-neví-ví
~☆~
Ani noc
Ani den
Ani nebe
Ani zem
Sen
》☆《
Lámu si HLAVU.
Podat se nechci a přemýšlím !
Dej mi ještě čas.
Dík .
12.12.2021 16:05:27 | Fialový metal