Nechám psát slunce
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021
Zašedlá ulice
hledá úsměv
mezi auty.
Možná je rychlá přece.
Lidé se přemísťují
a plní den.
Koukám se jen.
Chtěla bych hvízdat,
ale není síla.
Slunce se schovává.
Velkoměsto.
Ruch, práce a potrava.
Kde je zábava?
Svedla bych mrak,
ale to neumím.
V ruce jen vltavín.
Slunce přijď blíž a níž.
Bez Tebe kříž.
Zahřej mě.
Bez Tebe jsem nic.
Přečteno 198x
Tipy 14
Poslední tipující: zdenka, Amonasr, jitoush, Iva Husárková, šerý, kudlankaW, Psavec, Sonador, danielsoft
Komentáře (4)
Komentujících (3)