Anotace: ...
a já bych tancovala
frajera si aj našla
jen kdyby měl některý čas
otráveně prohodí dívka v kroji
když sa dívám chlapům do očí
majú v nich jen
přesýpací hodiny
žádný nemá čas...
já mám čas...
řekne mladý muž
možu sa ti podívat do očí?
hmmm, zvláštní...
ty tam hodiny nemáš
chvíli tancují
pozve ji k sobě
můžeš si půjčit pantofle
jsi sladká jako poleva na vafle
Kateřino...
jak víš, jak sa jmenuju?
já vím všechno
jsem totiž čert
stěžovala sis
že bys chtěla tancovat
proto jsem tady
jako v té pohádce
určitě ji znáš z dětství
ta pohádka je o tobě...
a ty ji právě teď prožíváš...
už po tisicí
děláš si srandu?
jo dělám
chci se s tebou jen milovat
ale pospěšme si
nemám čas
a když byl na ní
když sténala
písek
se
mu
sypal
z
očí
do
jejích
úst