Přání
Anotace: Z intimního šuplíku 2021.
Myslím na Tebe,
jak v nemocnici se máš.
Ty také hladíš
a se mnou zůstáváš.
Něžná slova
drží znova.
Věřím, že vše zdoláš.
Objímám Tě.
Těším se, až uvidím Tě.
Kovid nerozdělí nás.
Budeš zdráv zas.
Počítám dny a hodiny,
kdy ozveš se zas.
Jsem S Tebou.
Nejen v písmenkách.
A Tvá slova jsou jako šém.
Posílám sílu nemocným všem.
Ať je dobře
a drží se ten a ten.
Přeji zdraví,
pusa letí,
ruce hladí.
Láska mluví.
Věřme v uzdravení.
Citem pozdravení.
Emoce pomáhají.
Lidé se rádi mají.
Přečteno 154x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Sonador
Komentáře (0)