Očistec
Anotace: Hotovo za pár přestávek ve škole. Kvalita tomu odpovídá.
Hlava třeští vzduch horký je
Srdce v hrudi už nebije
A na skráních polibek vlahý
Když stékají rděné krůpěje
Ztrhané plíce domu se trudně
Křivé zuby zejí z hrudě
Lomoz lámaných kostí
V schránce skrovné zlosti
V trýzni zbytky z duše chřadnou
Oči šarlatem podlité vadnou
Klesají ruce sedřené z kůže
Na sinavých tvářích slzy chladnou
Až muka zlomí moji mysl
Co spasí mě před peklem?
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, šerý, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)