Po oslavě..
Anotace: ...ve sklípku... J.C.s
Co že jsme to oslavili
zvesela tam v podzemí?
Skončilo před malou chvílí
poslední naše sezení
Za okamžik vrznou vrata,
kde zůstala veselost,
a den, byť je jak ze zlata
vzbuzuje jen pochybnost
zda je dosud přítažlivá
ta vzedmutá tvoje hruď,
když pro mě byl odjakživa
přítažlivý plný sud ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)