Někdy mi chybí náš dům.
Ten, ve kterém jsem vyrůstala.
Ten, ve kterém jsem se naučila smát.
Ta okna, ze kterých jsem se v noci nakláněla
a mluvila s Měsícem a hvězdami,
poslouchala jak mi ptáci přejí dobrou noc.
Ale taky ten,
jehož stěny jsou plné bolesti a křiku,
polštáře nasáklé slzami,
odrazy v zrcadle křičící,
že nikdy nebudu dost dobrá
a hezká,
jako ta holka od vedle.
Ten, jehož postel už není tolik moje jako bývala.
Ten se skříní, ve které už mé oblečení začíná blednout.
A ten, který už nikdy víc nebudu moct nazývat naším domem.
Ukápla mi slza ve třetí sloce ..
Posílal jsem psaníčka ...
Jedné smutné holce ...
Často (bez jediné odezvy)
***
19.12.2021 16:45:21 | Fialový metal