Anotace: ...
existují
dva typy
Disney princezen
z nějakého důvodu
Šípková Růženka
Locika
a Pocahontas
chodí bosy
ale Popelka
Sněhurka
nebo Mulan
i přes svůj skromný původ
boty mají
a pak je tu ještě
Ariel
ale té je to u prdele
ta má ploutev
ach...
tak moc...
tak strašně moc
bych chtěl být
Disney princezna
vlastně ne
chtěl bych být míchačka
chtěl bych se točit
cítit jak si do mě někdo
občas odplivne
chci cítit jak do mě hází
cement
a
písek
Už mám předsevzetí, přečtu si všechny tvoje díla zde a naučím se slintat blahem.
Dík. Jsi básník.
31.12.2021 08:47:17 | Now