Na nových základech
dva čisté odstavce
jen prázdný prostor nás dělí
v krajině po dešti mráz kreslí obrazce
neděle přechází do pondělí
Kloužou se myšlenky ...
Sedím na kaluži ...
Kloužou i vzpomínky ...
Jsem asi celý ?
Nárazem EGO se otřáslo !
Kostrč se vzpíná k nebi ?
Zvedám se pomálu ... jsem již bdělý ?
S mokrým orgasmem !
V pondělí na náměstí Osvobození !
20.12.2021 13:07:43 | Fialový metal