Vůně jehličí
zvolna unášená větrem.
Ať je leden, květen nebo srpen.
Ticho a klid
jen vánek šumí ve větvích.
Nádech, a vůni cítíš dál.
To teplo v duši
pocit, co les dal.
A chvíle krásné
prožívat tam dál.
~☆~
Po lese myšlenky rozpustí..slabiny
to umí čerstvý vzduch a vůně jehličí *;)
20.12.2021 23:30:34 | jenommarie
...v lese...tam se krásně bloudí...;-)
20.12.2021 21:21:07 | Marten