Za nocí spolu,
pod dekou nazí líhat.
Do očí modrých,
dlouze se dívat.
Tiše se mazlit
i třeba "řvát",
Či zvuky jiné
podivně vydávat.
Třeba si povídat
spolu tam být.
Prožít ty chvíle
společně snít.
~☆~
přání je otcem myšlenky. kéž se splní. hodně radosti a lásky, Miku. :-))
22.12.2021 02:47:25 | Iva Husárková
Dobrý, šťastná to modroočka :-)
21.12.2021 15:02:17 | Náčelník Chlupatý záda
Krásné je povídání ...
Někdy Alfa i Omega milování !
Líbí se mi styl.
Ať se daří Všem.
VMF
21.12.2021 14:32:44 | Fialový metal
Tak hodně lehacích scén pod peřinu k Ježíšku přeji .)
21.12.2021 11:12:39 | Constantine