Anotace: Radostné svátky všem... Jitka
nebe se sklonilo
až vdechlo krajinu
přítomnost?
na větvích zamrzá nahá
po barvě papíru
a nosy v závinu
štiplavě voňavá skořice tahá
všehochuť domova krajkuje na linkách
že stopkám řadě řas zelená skočí
křížalám starostí pohádkou zacinká …
chtě nechtě
z dobrého dolije očím
poháry radosti polknou své rozpaky
v ohryzcích
pod slupkou
kde hvězda zraje
ani tma nezdusí vlídný tón alpaky
když směrem ke stromkům prolíná krajem
miluju vůni skořice. krásné svátky, Jitu. :-))
22.12.2021 02:44:55 | Iva Husárková