Chodí si po nebi mladá, krásná
ve vlasech svítí hvězdička jasná
Oblečena v mlhovině
vykoupaná v medovině
Z kornoutu sype rozkoš a slast
/vánoční cukroví,děvky a chlast/
Rámě své mužům nabízela
co sela pak už nesklízela
Skočila na zem zhoupla boky,
myslím na ní pořád, jsou to roky