Anotace: to jsou mi pěkné slovní hříčky, ježíšek dělá bábovičky
V továrně na hračky bez rzí a závad
v kovárně srŕdce, kde tě bůh učil milovat
milovat tak něžně ne majetnicky
když tepny šimraly jako říčky
a vroucí vody v pramenech
řežou tvé skráně pod vodou
a já čekal jak delfín na nádech
na polibek s kladnou odezvou
jak loutny ve tmě znějí
jak láska hledá, co je její
tak jako vlčák hlídá ovce
a já tápu jak kdysi při slohovce
Možná to zní pyšně, ale já jsem vnitřně spokojený s tím, jak tě mám rád
už nemusím se tvého odmítnutí bát
Je krásná :))
21.12.2021 20:13:07 | Knižní Poustevnice
Dobrý, já bych byl spíš spokojenej s tou slohovkou :-)
21.12.2021 20:12:29 | Náčelník Chlupatý záda
pěkná .)
21.12.2021 19:37:16 | Constantine