Anotace: Napsáno v roce 2015, kdy jsem dělal pofidérní práce a předtím, než jsem potkal svojí manželku.
Přišel jsem z práce
Po 12ti hodinové šichtě na nohou
A neosprchoval se
Dám to ráno, „zas tak špinavej nejsem“,
,
V posteli jím a píšu toto.
Drobím.
Ok, možná sem špinavec špinavej,
Co má pravopisný chyby v básních
Vysral jsem se na fast food
A dělám hlídače v obchodě s oblečením.
2 dny jsem z toho nesral.
Znáte takovej ten pocit, když potřebujete srát
spát
jíst
chcát
kouřit
šukat
Dohromady?
No takže,
Si tam tak chodím a hlídám
A dělám věci co mám a sem v nich
Dobrej, protože sou primitivní.
Hraje mi hudba jak na módní přehlídce
na Ibize v létě.
a prodavačky jsou luxusní fešandy.
mají velké zadky a
já si fantazíruju jak je mám
a ony si stěžují, že si
nepřídou krásné kvůli těm
nadměrným zadnicím a já je ujišťuju,
na sto způsobů
jak jsou nádherné až bych si je vzal za ženu
a jak jsou ty velký zadky sexy
a oni si mě zamilují.
Moje nová práce.
Na stole mi leží účtenky a faktury.
Pěkný, až na to sraní :-) to už ani MC nemá zastání :-)
22.12.2021 08:18:27 | Náčelník Chlupatý záda