Přání
Posílám přání nevšední.
Ztiší se den pracovní.
Do schránky na rohu ulice
dám pusu a zabalím více.
V tom shonu dárků shánění
přijde vystřízlivění.
Odejde ukřivdění.
Rituál snění.
Objímám jinovatku
do zbláznění.
Svět zmatků bude mít zátku.
Skřítek čepičku.
Jas zplodí duhu v malíčku.
Dám stromeček
a pro kočičky dáreček.
Zima vlastně není.
Máme mazlení
a mňoukání.
Všem kočkám na světě,
ať v zimě nemrznou
a zimu přežijí pod vlídnou jedlí.
A my lidé, ať nejsme zvadlí.
Přání se posílá.
Mňouká i věta má.
Jsem dvounohá.
Iluze, přání zná.
Můj život mrazem se také prolíná.
Dech zůstává a slunce dá.
Je zima, ale ozdobená.
Objímám.
Jinovatka požehnaná.
Přečteno 127x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Protos1182, Sonador, paradoxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)