Sbírka: Vzdoromládí
Neuvěřitelná je chuť vína
a ponižující pravda naslouchající,
vzpomínka, nádech, zima, hlad, rakovina,
zběsilost s povadlou sklenicí.
Dá se snad vyměnit za duši
kaluž a stmívání a úder pod pás
a nenarození v osení a notes vykotlaný.
Není třeba chodit daleko.
2.11.1986