Jiskřivý sníh sype se z nebe
z komínů stoupá namodralý dým
ten všední starosti najednou vezme
a z čela mizí poslední stín
Prskavky prskají a svíčky svítí
purpura vůní naplnila vzduch
vánoční svět začíná žít
životem přání splněných
Honzíku, to je pěkné
že jsi se tu zaSTavil
opatruj se a přeji TI krásné svátky vánoční, v radosti a ve ZDRAVÍ. *:)
25.12.2021 11:06:42 | jenommarie
Kéž každému se vyplní
to o čem tajně sní...
Krásné sváteční dny, Honzí :)
24.12.2021 21:04:14 | Emily Říhová