Vánoční
Anotace: Z intimního šuplíku Kamarádům 2021.
Zpívá svatý Antonín.
Mše svatá a já mám rým.
Slovanský betlém zřím.
Architektura a dojetí.
Plný kostel i dětí.
Rodíme každý dítě v nás.
A oddychujeme snáz.
Duch života klas.
Síla lásky pokrývá
všechen čas.
Stromek u kostela
vypráví příběh i z večera.
Naslouchám a tiše
šeptám mezi světla
zlaté písně.
Koleda hladí něžně
a já mluvím vstřícně
pro krásné příště.
Objímám pevně.
Ticho lásky barví krásně.
Přečteno 153x
Tipy 16
Poslední tipující: Fialový metal, Tomcat, jitoush, Psavec, BArBArKO, Sonador, Iva Husárková, kudlankaW, Fil, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)