Vánoce, ten kouzelný čas
mohou se sny plnit
každému z nás.
Ač mladí, nebo staří snad
stále smíme něco
sobě i jiným přát.
Sny a přání
kořením života jsou.
Za hranice všedních dní
často pak nás zanesou.
~☆~
Buďme..nejen v ten čas
vnímavý..přeji TI krásné svátky vánoční, v pohodě a ve zdraví *:)
25.12.2021 11:05:17 | jenommarie
lidi na zázraky nejen zapomněli, ale snad i zanevřeli, se mi zdá...
pěkná*
25.12.2021 04:09:56 | Sonador