Každý Tvůj úder na bicí,
pro zlomené srdce defibrilací.
Rytmus pulzující do těla,
ožila a celá se chvěla,
fanynka stojící pod pódiem,
jejím novým teritoriem.
Prahnoucí po dalších taktech,
cítit tak polibek na rtech.
Z fanynky milenkou zrazu,
bodavý strach z nadcházejícího mrazu.
Příliš slabé tlukoucí srdce,
marná jest další resuscitace.
Tak seď a nepřestávaj prosím hrát,
ať pod pódiem může opět stát.