Moci se svěřit
smět říci pár vět.
Bytí to prosvětlí
né třeba hned.
Mít doma puchýř
co všechno převrací.
Jak se ho zbavit
a jinde najít klid.
Kdo chtěl by, kdo
básníka pochopit.
Třeba jsem divný,
každý svůj styl má.
Moci se bavit
někdo mě víc zná.
S volností žít
touhu svou mít.
Žití pochopit
nepoznat nudu s klid.
S jednou být
co UMÍ ocenit.
~☆~