..
celej život nevěděl že věděl
a žil
.
některé věci nespočítal
na něco mu rozum nestačil
něco by ho ani ve snu nenapadlo
a lhostejně si proplouval smrtelnou existencí
v absurdním světě
a žil
a žil
a žil
.
ale sám sebou zaměstnán
přehlédnul nakonec to hlavní
totiž vzduch světlo
a cestu k jiným světům
..