Ruka sama není nic
umí v sobě svírat klíč
Odemknout zámky zamčené
Odstarnit nános starých špín.
Někomu oknem do duše
jinému pomoct v předtuše.
A stále být
pomoci umět a chtít.
Vedena predtuchou, nebo vůlí
snad vede jí néco z hůry.
I duši dotek dodá klid
touhu vnimat, žít a být.
~☆~