Nedá se koupit, musí se dát
i v lásce volnost musí tak hřát.
Hlouposti neřešit a umět žít.
S druhým se pochopit vzájemně chtít.
Nedá se vlastnit, lze ji jen cítit
Dobře a volně spolu se mít.
Pochopit toužit, podpořit, být.
Pomoci milému být v klidu a happy.
Blbostí jiných nesbírat střepy.
Životy pro sebe své plně žít.
Milovat a být
něžně a plně tak žít.
~☆~