.
psala mi kamarádka
že doba je moc proprcaná
.
no a já jdu psát básničku
ona to asi nebude básnička
možná esej, spíš ňáká blbost
..
neuvěřitelné je mi totiž uvěřit, že věřím
dám si(ti) pár otázek s rozumem v závorce
nebo se snad někdo hlásí o slovo?
né?
tak teda končím diskusi
..
"hele" (povídá ta kamarádka)
Ježíš je prej Bůh?
a velkej talent, kterej se jen tak nevidí
a moc toho nenamluví
protože ho stejně nikdo neposlouchá
...
ten evangelijní epos s krásným koncem
mě láká
ale já bych ráda ten přímej kontakt
chci slyšet
na vlastní uši to Slovo
co se stalo tělem
...
jenže žiju v dvacátém prvním století
a doba je moc proprcaná
..
nedokážu se rozhodnout, jestli se mi to líbí:) něco mě na tom rozčiluje?:D ale tak, asi jo...
30.12.2021 04:58:46 | Sonador
je to příběh mé kamarádky, která mi včera vyprávěla příběh
o jiné kamarádce
ona mi ráda vypráví, různé pikantérie(drby) z manželských a nemanželských
vztahů v našem okolí
a co ty na to křesťané? jak to vidíš? je to normální, nebo to není
normální?
tahá mě na tenkej led z hlubin mého přesvědčení
a tam se společně obohacujem
ta vulgaritka byla její pečeť na závěr rozhovoru
abych byl v obraze
30.12.2021 09:51:33 | Yry