Anotace: ...
spoře oděnávězeňské kérkyněkdo jí strhal šperky
hle jaké strašidlo moře vyvrhlo
v jamkách, zápěstí nártech, i břichu spousta nepěkných vpichů
je to legenda stejně se to nestalo
ale z nějakého důvodu si ji moře nevzalo
...jak postmoderní Afrodíta...;-)odraz doby naší...
30.12.2021 17:56:07 | Marten
**
30.12.2021 00:14:18 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?