Anotace: ...
ha ha, dobrej fór
zasmál se ten chlap v baru
najednou prásknul
lahví o stůl
zabodl mi ji do krku
probral jsem se
a hned do mě lili
další láhev vodky
ale tentokrát mi
omotali hlavu fólií
otevřu oči
jakmile mi
důstojník politbyra
vytahuje hlavu z vody
na dvě vteřiny
otevřu oči
sedím doma
mám jen jednu malou otázku
proč ten pocit
že můj život
visí jenom na vlásku
měl jsem ošklivý sen
ve kterém jsem měl
ošklivý sen
ve kterém jsem měl
ošklivý sen
ve kterém jsem měl
divný sen
ve kterém jsem řešil
pičoviny