Anotace: 31.12.2021
Poslední pokus
být rytířem dne
tohoto roku
dnes je den pálení nedokončených básní
dnes je den pálení cvaknutých lístků
dnes je den pálení dobrého bydla
ať hoří oheň a létají jiskry
a zůstane jen to co by jsi chtěl dál
nosit v posvtátné krajině srdce
Ať zůstává v nás jen to dobré *
ŠŤASTNÝ nový rok ti přeji, vw zdraví a v pohodě:)
31.12.2021 22:16:27 | jenommarie