Ten první den v Novém roce
s radostí hleďte k začátkům
ať kousek nebe objevíte
hvězdy Vám pošlou pozvánku
Hodně štěstí
pohodový a šťastný Nový rok, vlnko. :-))
01.01.2022 02:21:20 | Iva Husárková
Tobě také milá Vlnko,
ať svítí hvězdy na cestu
a v srdci
hodně štěstí, zdraví a radosti
v Novém roce, TOBĚ i tvým blízkým přeji;)
31.12.2021 23:35:15 | jenommarie
Maruško,
děkuji a přeji ti krásné veršování, které ti srdce naladí, být v kruhu blízkých a prožívat lásku, štěstí :-)
01.01.2022 10:26:29 | vlnka