Anotace: Tady už vytahuju vyloženě z hlubokého archivu, asi 2009, bylo mi 16/17 při psaní.
Prohibice selhává v prvotním momentu
Kdy zakázali cenzuru etiket, protože
Mlčeti je zlato a nejvíce mají ti obšousti
Za zelenými řekami
Pijící vína a rumy s colou za 60 korun
Po odpočtu dph a 300%ní lichvě
Na prodeji panáku nezletilým
Co si během domácího vězení
Radši šňupnou piko, než aby
Uklidili garáž zasviněnou kočičí rezí
Něco na tom bude
Dojné krávy utíkají jako svorné stádo
Dohánějí kravaťáka utíkajícího metrem
A plakáty se diví tvým znalostem
Z filmového průmyslu a architektury
Kdo to ví, odpoví
Tvoje malá holčička už má všechno
Poslední co jí zbývá je výhra v televizní
Soutěži
Bájné mýty budou vyprávět o nás
Jak jsme dobyli vesmír a jmenovali
Správce na všechnu blbost světa
A on i to dokázal podělat
Nejvíce mě bolí pomyšlení
Na funkci všech těch orgánů
Zabudovaných v přesném mechanickém pořadí
Ve schránce která znamená jen množení a přemýšlení
Mozek a péro mozek a kunda
To je to co jsme
A mozek chce péro a mozek chce kundu
Zakažme si to co jsme
A povolme sňatky langustů
Když tak smutně koukají
A já myslel že člověk je trávící roura
A tady vnímám i metafory jako pašák a courá
Teda pindik a toulec
02.01.2022 23:30:56 | kudlankaW