Další rozehraný rok
v něm všechny emoce derou se mi do hlavy,
jak píseň s tisícerem slok,
bude dobrý či špatný - mám mít obavy?
Nevím, který z plánů upřednostnit mám,
jak situace bude se vyvíjet,
chci usednout na rozjetý prám
a z poháru života upíjet.
To nutné zlo s nadhledem brát
a radostí se opíjet
něčeho se vzdát a s něčím se prát
také baterie života dobíjet.
Jen lásce vyhradím zvláštní místnost
posvátnou, nedotknutelnou a uctívanou
v ní budu užívat si tvoji blízkost
spojeni vazbou pevně tkanou.
Ať vazba pevně drží
i když je časem ohmataná,
vždyť láska vždycky střeží
všechna krásná rána...
Šťastný nový rok, Šárko:)
08.01.2022 12:12:30 | Emily Říhová