Těžší než vzduch
Anotace: Positivno-negativní krize..
Trhám si rozmazlené květy
V rozbřesku večera
Z rozmarné operety
Tohle jsem nechtěla
Podávám cukrový dech ptáku
Skrz klícku ze zlata
Blouznivý ohniváku
Tebou jsem zaváta
Oblékám na rub břehy jara
Fialky s černým šatem ladí
Duše, ty vrásčitá a stará,
Řekni mi.. pořád ti to vadí?
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (1)