Anotace: Taková podivná...
Rozhodnutí těžká
činit v dalších dnech.
Za sebe sám,
pomalý ten vnímat dech.
Klid a nádech
kdo unese to sám?
Přemýšlet divně
věru začínám.
Utopen v lihu
téměř každý den.
O jedné snívám
bdělý ten svůj sen.
Kruh z prstu
dávno mi už spad.
Jiné v sobě
postavil jsem hrad.
~☆~
Kéž ta jiná bez váhání,
ráda se stane hradní paní...
Opatruj se, Míro a hodně sil
09.01.2022 22:47:52 | Emily Říhová