Anotace: Zbývá mi asi posledních deset starých básniček, co jsem dosud neuveřejnil a pomalu už se mi je ani uveřejňovat nechce, jak je tak pročítám. :-) Ale rád bych je tu měl, jsou to výdobytky mého nerozvážného mládí.
Usínám vždy poslední,
i kdyby to trvalo do 4.00
Chci si pak vychutnat
Okamžik, kdy jsem sám
Malé vítězství výdrže
ale
Všiml jsem si, že
se
Na filmy
Dívá nejlíp po stmívání
a nejlépe 2 za sebou
To je tak akorát
..
Stát platí můj nájem
Trochu šílené a trochu nudné
Fanynky si se mnou dopisují. Odpovídám.
Chce mě šukat čtyřicetiletá žena
Hubená, blondýnka, noblesní
Posílá mi fotky a říká mi, co se mnou chce dělat ..
17 let rozdíl, sexuální apetit je jediné,
co máme společné..
Vyhonil sem si ho u společné konverzace online
Když mě lovila jak sexuální predátor
Zvíře na síti
(volejte158)
A poslal jsem jí fotku svého ejakulátu,
Protože to chtěla.
Byla spokojená a já mám o čem psát.
Dnes vypadají básníci jinak, Charlie..
Ale pořád jsme se nepoučili.
Moderní doba tomu přímo vyzývá, we only live once?
04.01.2022 11:43:39 | Constantine