Anotace: Jedna jedné
Krásné ráno milá má
káva již se podává.
Co ke kávě si budeš přát?
Polibek Ti mohu dát.
Pěkné ranní probuzení
pod peřinou pomazlení.
A co dále jen Ty víš,
znáš mě, báseň uslyšíš.
Blbnu? Ano, ne.
Nevím, je to nádherné.
Vídat Tě i slyšet
Na Tebe tu pořád myslet.
Jsi snem mých dnu.
Oči barvy nebe.
Bez Tebe i slunce zebe.
~☆~
Povedla se ti, takový ranní recitál při kávě .)
04.01.2022 11:34:08 | Constantine
Snít se musí, a tenhle "recitál" e o tom, po čem toužím a o čem sním.
04.01.2022 11:58:11 | Protos1182