Jen ještě chvíli
stíhej mne doteky,
které se promění v šustivý papír.
Popíšeme jej spolu
a pak se nadechneme
zuřivého vzduchu
kyselosti vína,
která okorává.
Má loď je bez kormidla.
Ztroskotá na horách vonných věcí.
Ještě se nadechneme.
Ještě jen chvíle propadání.
Muchlají se papíry s básněmi.
Ještě se nadechneme.
Ten krok
je zástava srdce
pod věží Davidovou.
26.11.1986
Zajímavá poezie, líbí se mi .)
04.01.2022 11:44:33 | Constantine