Na zemi v trávě
kladivo - rozdělené - leží.
Dokola kolem
zeď bílá - dokola běží
Za zdí - tušení lesů a luk
spoust nepopsaných listů.
Cesta zdí - popsané listy básní
listy stromů a květů zdobená.
Kladivo složit
ty ruce vidět jsou
Kladivo zvednou a složí
to projde stěnou - světlo tmou.
~☆~
Hm, hluboká, líbí se mi .)
05.01.2022 15:53:05 | Constantine
Aneb, když ve stavu v podstatě totálního vyčerpání poslouchám co mi vnitřek říká... . Bez přikras. Diky
05.01.2022 16:38:00 | Protos1182