Krása noci
Zamiloval jsem se do noci.
V ní krása ztrácí moc.
Pak záleží jen na duši
a půvabu vyřčených slov.
Co nevysloví, to marná krása nedopoví
a ztratí se
ve smutných rozpacích zrajícího rána.
Ještě jeden pokus, rychle,
dokud krása tápe v tmách.
Přečteno 150x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Marten, šerý, Sonador, Koala, Psavec, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (5)